Barion Pixel
android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

A Weber története

A hajóbojától a gömbgrillig

 Az ötlet: egy bójából fedeles grillt csinálni! George Stephen megalkotta az első gömbgrillt és számtalan további modellel forradalmasította az amerikai és a globális grillkultúrát.

A gömbgrill felfedezésekor a kőgrillek korszakát éltük. Egész amerikában megszokott volt a kőből épített grillek használata. Egyértelmû hátránya volt ezeknek az építményeknek, hogy nem voltak mozdíthatóak, használhatatlanok voltak rossz időben, állandóan felcsaptak a lángok és a grillétel sem volt valami jó a bele ívódott hamutól.

"Grill-Fan"-ként, aki a jó ételek szerelmese és mellesleg tizenegy gyerek apja, különösen bosszantották azon negatív tulajdonságok George Stephent, amelyek folyamatosan hátráltatták a grillezésben.

Egy vitorlástúrán jött a döntő ötlet. Félbe vágott egy fém bóját, melynek alsó részét mint sütőüstöt felszerelte három lábbal és a bója felső részével kombinálta. Amint a felső részt fedőként alkalmazta - létrejött a gömbgrill első prototípusa, amelyben a grillétel kontrolálása lehetővé vált. A Weber-Stephen Product Co. alapköve lefektetésre került...

Két célt tûzött ki: a grilljeinek nem csak innovatívnak kell lennie, hanem tartósnak is. Röviden, a magas minőségi követelmények mellett évtizedekig praktikus használhatóságot biztosítani.

George Stephen felfedezésének köszönhetjük a grillezés mai lehetőségeit, mert a fedél felfedezése kinyitotta a grillezés sokféleségének világát. A fedél felfedezésével lehetővé vált a grill légkeveréses sütőként  - mint Pl. az indirekt módszer - történő használata.

Minőség

Weber grillek - bevizsgált minőség

 Megszámlálhatatlanul sok grill létezik, amelyek optikailag hasonlóak a Weber grillekhez, de minőségileg össze sem hasonlíthatóak. A Weber grillek extrém tartósak a teljes konstrukciót tekintve, beleértve a tetőt, üstöt/sütőteret és minden belső alkatrészt, pl.: égőket, begyújtót és tisztítórendszereket

Fém és porcelán abszolút stabil kapcsolatban

A fedőhőz és az üsthöz magas minőségû, vastag, extra szénszegény acélt használnak, ami ezáltal optimális a 870 C-nál ráégetett porcelánnal párosítva

Optimális hőreflexió és a lehető legjobb védelmet nyújtja az időjárás befolyásoló tényezői ellen.
A legfontosabb kötéseket hegesztik és előszerelik.

Ezek előnyei: kevesebb szerelési szükséglet és jobb korróziós védelem összehasonlítva a csavarkötésekkel.

Biztonság

Biztonság már a kezdetektől

 Minden gázvezető elemet a Webernél készre szerelnek és a kiszállítás előtt ellenőrzik a begyújtást, égésképet és tömítettséget.

Folyamatos Minőség

A végfelhasználó biztonsága a Webernél az első helyen áll. Nem hagyatkozunk szúrópróbákra, hanem minden anyagnál - a máshonnan vásárolt anyagoknál is - terjedelmes vizsgálatokat végzünk.

Ehhez egy kiterjesztett garanciát nyújtunk, amely biztosítja Önnek a tartós minőségünket.

Garancia

Weber minőség akár 10 év garanciával

 Aki ma egy termékünk megvásárlása mellett dönt, a prémium termék mellett egy prémium garanciát is vásárol. És mivel teljességgel meg vagyunk győződve termékeink magas minőségéről, egy akár 10 évig terjedő garanciát nyújtunk.

Bár grilljeink a legnagyobb precízióval, a legminőségibb anyagok felhasználásával készülnek, mégis előfordulhat, hogy szükségessé válik egy alkatrész. Mi vállaljuk, hogy legalább a grillje teljes garanciaidejére biztosítunk minden alkatrészt.

A garancia pontos részletei tekintetében olvassa el a termékismertetőt, vagy érdeklődjön személyesen kereskedőinknél.