Barion Pixel
android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

EUROMAT – a strapabíró

WIESHEU EUROMAT

Weber

TÖBB MINT EGY KEMENCE

  •  Weber® Q 1400 Electric Barbecue with Stand View

Első osztályú, modern, minőségi sütő, ami a szakma jelenkori minden elvárását kiszolgálja.

AZ EUROMAT – BŐVEN TÖBB, MINT CSUPÁN EGY KEMENCE

A WIESHEU forrólevegő-konvekciós klasszikus sütője. A lehető legújabb technológiával és látványos külsővel. Különleges LED világításával a készülő süteményeket a legvonzóbb módon mutatja a vevők számára.

Az EUROMAT sütőt egyedi igényeihez állíthatja össze, amiben a kemenceösszeállítás egy gőzkondenzátoros páraelszívóval is kiegészítheti. Mindez úgy, hogy a legszigorúbb követelményeknek messze megfelel és még az eladótér megjelenéséhez is remekül illeszkedik. Ezekben a készülékekben a WIESHEU legújjabb fejlesztései összegződnek. Az EUROMAT IS 600 E már úgy van felszerelve, hogy a programozástól függően majdnem mindent akár magától is elvégez, hogy Ön másra is tudjon figyelni.

LEVEGŐÁRAMLÁS ÉS GŐZÖLÉS

A konvekciós sütő levegőáramoltatása lényegi kérdés. A sütési programokban 8 fokozatban és mindkét irányban külön szabályozható ventillátorteljesítmény az igényeknek legmegfelelőbb sütési körülményeket biztosítja.A gőzfejlesztő és adagolórendszerrel minden termékhez az annak szükséges gőzmennyiséget állíthatjuk be.Cikkszám: KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

  • Image Title

    Image for capacity demonstration purposes only.
    Actual product model and features may vary.


0 Ft
KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT