Barion Pixel
android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

GRILLEZÉS FEDŐ ALATTMinden egyes Weber grill műszakilag úgy lett kialakítva, hogy a távolság a parázs és az étel között, valamint a gömbgrill térfogata optimálisan kiszámított legyen. A gyártó így biztosítja, hogy a szabályozott hőkeringés és a hőmérséklet minden más technikához képest szabályozottabb és egyenletesebb legyen. 

Ennek a szabályozásnak egyik kulcsfontosságú eleme a fedő. A fedő gondoskodik arról, hogy a hő a grillen belül maradjon, és a szellőzőkkel párosítva lehetővé teszi a hő precíz szabályozását. Ez az ételkészítés lehetőségeinek egész világát nyitja meg, lehetővé teszi a különféle grillezési módszerek használatát, létrejött a direrekt és indirekt grillezési módszer így biztosítva a kíméletes sütést az étel minden oldalán, egyben gyorsabb és egyenletesebb sütési folyamatot is kínál. Itt kezdődik az igazi móka! Ezért a fedő alatti sütés a Weber módra történő grillezés sarokköve.