Barion Pixel
android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

EBO – hatékony cukrászati kemence

WIESHEU EBO

Weber

A KORSZERŰ KLASSZIKUS

  •  Weber® Q 1400 Electric Barbecue with Stand View

Az EBO ajtómechanizmusa speciálisan van kialakítva, hogy könnyen tisztítható legyen. Klasszikus, de Innovatív modell a nagyobb igénybevételekhez.

Az EBO egy korszerű klasszikus, amiben egyesülnek a trendmeghatározó ötletek és a legújabb technolódiai fejlesztések. Ezzel egy olyan részleteiben is tökéletes sütőegység amit egy minőségi pékség sem nélkülözhet.
Sokoldalú és gyors. Speciális szilikon ajtószigetelésének és az alacsony átsugárzású üvegajtónak köszönhetően energiatakarékos.

A különlegesen nagy üvegajtón át a vásárlókat már sütés közben csábítják a gyönyörű sütemények. Választható modern rozsdamentes-acél külsővel és NOSZTALGIA DESIGN kivitelben is, ha az jobban illeszkedik az elképzelt üzlet belsejéhez.

Az EBO-val vége a sütőajtó tisztítás nehézségeinek.
Nem kell szétszednünk semmit, sem forrón sem sütés után. Az EBO ajtajának van egy speciális “tisztítási” beállítása, ami lehetővé teszi, hogy az üvegpanel mindkét oldalát könnyedén tisztíthassuk.Cikkszám: KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT!

  • Image Title

    Image for capacity demonstration purposes only.
    Actual product model and features may vary.


0 Ft
KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT


Lorem ipsum