Barion Pixel
android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

DIBAS – automata ajtós kemence, gomnyomásra

WIESHEU DIBAS

Weber


  •  Weber® Q 1400 Electric Barbecue with Stand View

A DIBAS ajtaja nyitáskor a készülék belső, fedett részébe húzódik, könnyű hozzáférést engedve a frissen kisült finomságokhoz és szabadon hagyva a munkaterületet az ott dolgozók számára.

DIBAS – A tökéletes sütés a jó ötlettel kezdődik.
A DIBAS a sütőrendszerek zászlóshajója. 40 év újításainak és tapasztalatainak eszenciája.Teljesen új szintre emeli a helyben sütés módját és termékeit.
Energiahatékonysága, költséghatékonysága és további WIESHEU sütőrendszerekkel történő összekapcsolhatósága is a helybensütő készülékek egyik legjobbjává teszi.A benne megvalósuló értékeknek köszönhetően még 10 év múlva is biztosan a kiváló sütők között tartható számon.

VEVŐKET CSÁBÍT
Különleges LED világításával a bent készülő süteményeket a legvonzóbb módon mutatja a vevők számára.

ÉRTÉKES HELYET SPÓROL
Nyitáskor az ajtó eltűnik a burkolat alatt. Ezáltal nincs útban a munkavégzéshez, de a munkahely tervezésekor, kialakításakor sem kell aggódnunk, hogy merre és mekkora helyre nyílik az ajtó. A töltőkocsi a kemence előtt maradhat a teljes sütési folyamat alatt.Cikkszám: KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT

  • Image Title

    Image for capacity demonstration purposes only.
    Actual product model and features may vary.


0 Ft
KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT