Alapja a són, borson és fokhagymán felül még a prémium minőségű Magyar pirospaprika és némi zöldfűszer, melyek letisztult, mégis komplex ízt adnak az ételhez. Mind BBQ, mind pedig grillezés során használható fűszer, mely leginkább marha és vörös húsú szárnyas ételek készítéséhez javasolt.
BBQ húsok és steak készítésén felül kiválóan működik hamburger húsokon is, valamint köretek ízesítőjeként is, legyen szó grillezett vagy pirított zöldségekről.
A klasszikus, karakteresebb füstölő fákat ajánljuk hozzá, mint pl tölgy, bükk, hickory, stb. Klasszikus, enyhén csípős és nem túl édes szószokkal tálalva harmonikus ízkombinációt kapunk.
Összetevők: tengeri só, színes borsmix (fekete-, zöld-, piros bors), fokhagyma, füstös fűszerpaprika, vöröshagyma, rozmaring, kaukkfű
Nem tartalmaz glutént, tartósítószert és ízfokozót.
Tipp: BBQ fogások és steakek készítésén felül kiválóan működik hamburger húsokon is, valamint remek ízesítője lehet köreteknek is, legyen szó grillezett vagy pirított zöldségekről, esetleg steak burgonyáról.